Радинковић доведен у Окружно јавно тужилаштво (ВИДЕО)

Н. Томашевић
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА - Вишеструки преступник из Бањалуке, Ненад Радинковић, доведен је вечерас у Окружно јавно тужилаштво на саслушање. 

Радинковић је ухапшен јутрос у оквиру акције ”Крос” због сумње да је из гараже приватне куће у Лакташима украо квад, сазнаје Глас Српске.

У ПУ Бањалука наводе да је акција ”крос” спроведена у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП-а Репбулике Српске.

Додају да је крађа извршена у ноћи између 18. и 19. септембра ове године у Лакташима.

Ухапшен због крађе квада

- Оштећени је пријавио да је непознато лице током ноћи из гараже породичне куће у Лакташима отуђило четвороцикл такозвани ”квад”. Предузимањем оперативних мјера и радњи, полицијски службеници су синоћ у Лакташима пронашли отуђени четвороцикл, саопштено је из ПУ Бањалука.

Додају да су по наредби Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршени претреси на више локација у Бањалуци и Лакташима при чему су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела.

- Све мјере и радње предузете су под надзором дежурног тужиоца, а Н.Р. ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу бити предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука, наводе у полицији.

 

@glas.srpske Вишеструки преступник из Бањалуке, Ненад Радинковић, доведен је вечерас у Окружно јавно дужилаштво на саслушање. #glassrpske ♬ original sound - Glas Srpske

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана