Рација у кафићу у Градишци, пронађени спид, марихуана и екстази

J.Са.
Рација у кафићу у Градишци, пронађени спид, марихуана и екстази

ГРАДИШКА- Градишка полиција приликом рације у једном угоститељском објекту пронашла је дрогу код три лица, док је тестирањем утврђено да су друга два лица конзумирала наркотике.

Полицијска управа Градишка, наводећи иницијале, саопштила је да су током рације ухапсили Алема С. (26) из Бањалуке код којег су пронађене двије врећице са спидом, те ће против њега Окружном тужилаштву Бањалука поднијети извјештај о кривичном дјелу неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Даљом контролом код В.Д. (25) из Српца пронађена је врећица са марихуаном, док је код Давида Л. (26) из Бањалуке пронађено више таблета екстазија.

- Због почињеног прекршаја о производњи и промету опојних дрога лицима В. Д. и Д. Л. издати су прекршајни налози- саопштено је из Полицијске урпаве Градишка.

Поред наведених особа на дрогу су тестирани Зоран П. (27) из Градишке  и Милица К. (28) из Бањалуке, те је утврђено да су исти позитивни, као и да су током вечери конзумирала дрогу на градском кеју у улици Обала Војводе Степе.

Према незваничним информацијама, рација је била у кафићу „Макао“ у Градишци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана