Пуцњава у Сарајеву: Полиција трага за Едхемом Шљивом

Ј. Са.
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- Припадници Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево још увијек трагају за Едхемом Шљивом за којег се сумња да је у  сарајевском насељу Храсно на Тргу Хероја ранио Ријада Драковца (27).

Из МУП-а КС саопштили су да је до пуцњаве дошло јуче око 14 часова.

- Повријеђеном је љекарска помоћ указана од стране екипе хитне медицинске помоћи Кантона Сарајево, а потом је пребачен у УКЦ у Сарајеву, гдје су му љекари констатовали тешке тјелесне повреде у предјелу десне ноге, а на Клиници за ортопедију и трауматологију је задржан на даљем лијечењу-наводи се у саопштењу.

О свему је обавијештен дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, који је наложио да се предузму мјере и радње због почињеног кривичног дјела изазивање опште опасности, тешка тјелесна повреда.  Увиђај на лицу мјеста обавили су полицијски службеници МУП-а Кантона Сарајево.

У саопштењу полиције још се наводи да је оштећено и возило "ситроен" које се налазило паркирано у  близини мјеста пуцњаве.

- Подузимајући мјере и радње на прикупљању информација, као и идентификацији и проналаску извршиоца наведеног кривичног дјела, полицијски службеници су дошли до сазнања о могућем извшиоцу за којим се интензивно трага- наведено је у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана