Пуцано на "туарег", полиција има сазнања о извршиоцу

Срна
Foto: Илустрација

САРАЈЕВО- Сарајевска полиција дошла је до сазнања да је мушкарац чији су иницијали С.А. /34/ из Сарајева на подручју општине Нови Град пуцао на аутомобил "туарег", власништво лица чији су иницијали М.У.

Полицију је у суботу, 26. децембра, лице М.У. обавијестило да је у Улици Џемала Биједића непознато лице пуцало из пиштоља у смјеру његовог возила.

Том приликом је на возилу оштећен предњи лијеви точак, а повријеђених особа није било, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево.

Радећи на расвјетљавању кривичних дјела почињених у овом догађају, полиција је дошла до сазнања да изазивање опште опасности, насилничко понашање, те оштећење туђе ствари починио С.А. /34/ из Сарајева.

Полицијски службеници настављају рад на документовању наведених кривичних дјела и проналаску извршиоца, додаје се у саопштењу.

Пјешак чији су иницијали О.М. тешко је повријеђен када га је на коловозу на подручју сарајевске општине Центар ударио аутомобил марке "мерцедес" којим је управљало непознато лице, а које се удаљило са лица мјеста.

Повријеђеном пјешаку указана је љекарска помоћ на Клиници ургентне медицине у Сарајеву, након чега је отпуштен на кућно лијечење, наводи се у саопштењу.

Радећи на расвјетљавању и документовању саобраћајне незгоде која се десила у суботу у поподневним часовима, полиција је дошла до сазанања да је возилом које је учествовало у саобраћајној незгоди тада управљао возач М.С. /33/ из Сарајева.

Лице М.С. је позвано у службене просторије, гдје му је узета изјава у својству осумњиченог, након чега је отпуштен, а полиција наставља рад на документовању саобраћајне незгоде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана