Пуцали, па бјежећи од полиције и бацили дрогу: Бијељинци иду пред тужиоца

Небојша Томашевић
Пуцали, па бјежећи од полиције и бацили дрогу: Бијељинци иду пред тужиоца

БИЈЕЉИНА – Осумњичени Л.Ш., А.К. и Б.Ј. које је полиција јуче ухапсила због пуцњаве из аутоматске пушке у Пухарама у Бијељини и посједовања наркотика биће предати у надлежност Окружног тужилаштва у Бијељини, потврђeно је “Гласу Српске”.

Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина поменути  су ухапшени јуче након пријаве да непознато лице  или више њих, пуца из ватреног оружја појединачном и рафалном паљбом у Пухарамa код Бијељине.

- Полиција одмах изашла на лице мјеста и уочила аутомобил и поред возила три лица од којих је један имао аутоматску пушку. На наређење полицијских службеника да одбаце оружје исти су се оглушили и дали у бијег, приликом чега су од себе одбацили одређену количину наркотичких средстава и аутомaтску пушку - саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Потврдили су да су послије тога  убрзо ухапшени Л.Ш, А.К. и Б.Ј. те да је пронађена и аутоматска пушка са оквиром из које је највјероватније пуцани.

 - На основу наредбе Основног суда у Бијељини  претресен је стан и друге просторије које користе ухапшени. Том приликом пронађена је и привремено одузета одређена количина марихуане, спид, ручна бомба, медицинске дроге, дробилице, новац, као и више предмета са траговима дроге на себи - наводи се у саопштењу.

Осумњиченимa се на терет ставља да су починили кривична дјела неовлашćена производња и промет опојних дрога, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и изазивање опште опасности.

У полицији су рекли да не могу да кажу више детаља и да ће се о свему огласити тужилаштво  након што саслуша осумњчене.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана