Пуцали на кућу у Доњим Вијачанима

Срна
Пуцали на кућу у Доњим Вијачанима

БАЊАЛУКА - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука предузимају све неопходне мјере и радње ради расвјетљавања ноћашњег изазивања опште опасности у мјесту Доњи Вијачани, општина Прњавор, када је непознато лице или више њих из ватреног оружја испалило више хитаца у правцу куће.

Полицијској станици Прњавор је оштећени пријавио овај случај, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, саопштено је из Полицијске управе Бањалука. Пуцњава се десила педесет минута након поноћ.

 Припадници Полицијске управе Бањалука јуче су лишили слободе лице из овог града чији су иницијали З.Г. за којим је расписана Централна потјерница по наредби Основног суда.

То лице је предато у Окружни центар судске полиције ради предузимања мјера и радњи из њихове надлежности, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Полиција је лишила слободе лице чији су иницијали иницијала Р.А. из Модриче, за којим је расписана потрага по наредби Полицијске управе Добој због почињеног кривичног дјела тешке крађе, које ће бити предато добојској полицији на даље поступање.

Извршен је увиђај на лицу мјеста саобраћајне незгоде која се догодила јуче у 13.45 часова на ауто-путу "9. јануар" у мјесту Хрваћани, општина Прњавор, у којој је теже повријеђено лице из Лакташа чији су иницијал В.С. које је возлио аутомобил "хјундаји".

То лице је збринуто на Универзитетском клиничком центру Републике Српске ради пружања љекарске помоћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана