Првог комшију упуцао у његовом дворишту: Дугогодишња свађа због имовине узрок крвавог похода код Петрова

Јасмина Салопек
Првог комшију упуцао у његовом дворишту: Дугогодишња свађа због имовине узрок крвавог похода код Петрова

ПЕТРОВО - Неријешени имовинско-правни односи највјероватније су узрок данашњег убиства и самоубиства у Какмужу, општина Петрово, потврдила је потрпарол Полицијске управе Добој Драгана Керкез.

"Гласу Српске“ раније је потврђено да је Радислав Недић (65) убијен, а Дражен Дујковић (43) рањен када је на њих из аутоматске пушке пуцао комшија Радомир Радовановић (52) који је потом извршио самоубиство.

- Све се дешавало у Дујковићевом дворишту. Несугласице су вјероватно трајале дужи временски период с обзиром да су били комшије и живјели у кућама које су једна уз другу. Све је кулминирало данас - рекао је наш извор. Ипак, како сазнајемо у полицији раније није било пријава у вези с тим.

Наш саговорник каже  да је Радовановић, осим Недића, највјероватније хтио да убије и Дујковића с обзиром на то да је рањен у лијево раме и десну руку.

- Вјероватно га је гађао у срце, али није добро погодио. Рањени Дујковић није животно угрожен - истакао је наш извор.

Из Полицијске управе Добој саопштили су, наводећи иницијале, да им је данас у 11.30 часова пријављено убиство у мјесту Какмуж, подручје општине Петрово, извршено убиство.

-Након пријаве на терен су изашли службеници Полицијске управе Добој који су утврдили да је убијено лице Р. Н, а рањено лице Д. Д, оба са подручја општине Петрово, а утврђено је и да је извршилац лице Р. Р. које је потом извршило самоубиство - саопштено је из полциије.

Додају да су полицајци поред тијела Р. Р. пронашли аутоматску пушку.

Увиђај је у току и о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана