Провалник украо новац из куће

Срна
Провалник украо новац из куће

ГРАДИШКА - Полицијској станици Србац оштећено лице пријавило је да је непозната особа или више њих провалило у кућу у овом мјесту и украло новац.

Оштећено лице крађу је пријавило јуче око 1.00 час иза поноћи.

Припадници Полицијске управе Градишка предузимају мјере и радње на расвјетљавању тешке крађе, као и на откривању извршиоца, саопштено је из ове управе.

О свему наведеном обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Полиција у Градишци спровела је акцију спречавања илегалних миграција од петка до недјеље, од 27. до 29. септембра, те пронашла одређени број лица афроазијског поријекла.

Из Полицијске управе навели су да је током акције прегледано приобално подручје ријеке Саве на простору града Градишка, те поручили да ће у наредном периоду бити настављено са сличним активностима.

На подручју Полицијске управе Градишка током појачане контроле учесника у саобраћају, спроведене од понеђељка до сриједе, од 23. до 25. септембра, као и у петак, 27. септембра, санкционисано је 187 возача због прекорачења брзине.

Из полиције су навели да су прекршаји евидентирани путем радарских система намијењених за дигитално снимање прекорачења брзине, без заустављања возила.

Контрола је спроведена с циљем повећања степена безбједности свих учесника у саобраћају и акцентом на контролу брзине возила.

Из Полицијске управе Градишка поручили су да ће наставити и даље са овим активностима, те апеловали на возаче да поштују саобраћајна правила и прописе, нарочито оне која се односе на ограничења бризине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана