Провалио у двије викендице, па украо точкове и бушилице

Н.Томашевић
Провалио у двије викендице, па украо точкове и бушилице

ЛАКТАШИ - Лакташанин М.С. ухапшен је у оквиру акције "Жупа" због сумње да је провалио у двије викендице и украо точкове за аутомобил и разни алат.

Како је саопштено из Полицијске управе Бањалука терете га за двије тешке крађе.

- Наведено лице осумњичено је да је у периоду од 12. јула до 12. августа ове године, искористило одсуство власника и уз употребу физичке снаге и подесног алата дјеловало на врата и прозор помоћних просторија двије викендице у мјесту Милосавци, потом ушло у унутрашњост. Том приликом је пронашло и отуђило четири точка са пнеуматицима, електричне маказе за живу ограду, струјни кабл дужине 200 метара, моторну пилу, аку- бушилице и други алат- наведено је у саопштењу.

Додаје се да је на основу наредбе дежурног судије Основног суда у Бањалуци, а уз претходну сагласност дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, извршен претрес куће и помоћних објеката које користи лице М.С. 

- Том приликом су пронађени и одузети предмети који потичу из наведених кривичних дјела. Над лицем М.С. је у току криминалистичка обрада, а све мјере и радње предузимају се под надзором дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука- стоји у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана