Пронађено тијело тинејџерке која се утопила у Дрини

ГС
Пронађено тијело тинејџерке која се утопила у Дрини

ШАБАЦ - Пронађено је тијело тинејџерке М.Ј.која се утопила јуче у Дрини у селу Мачвански Прњавор када је са тетком отишла на купање, јављају београдски медији.

За њеним тијелом трагало се од јучерашњег дана, да би данас око 14 часова у Салашу Црнобарском, у потезу Мањеж пронађено тијело млађе женске особе, а како сазнаје Курир у разговору са рођеном тетком дјевојчице, ради се нажалост о дјевојчици која је јуче нестала.

"Ја сам узрујана све време од јуче када сам чула да је ишла на купање у Дрину. Малопре су нас звали да дођемо како бисмо идентификовали тело, али ја нисам имала снаге да видим то, пронашли су њено тело поприлично удаљено од места где је ушла у воду. Од јуче ни деца ни ја нисмо спавали. Муж је управо отишао тамо, тресем се све време, не знам како је могла да је одведе тамо... ",рекла је потресена тетка ове дјевојчице.

Наиме, рониоци спасиоци трагали су сатима за тијелом дјевојчице. Она је са тетком отишла на купање на подручју Адамоваче, како мјештани Прњавора зову овај крај.

"Велика туга је завладала, не знам коме је теже. Моја сестра, односно девојчицина мајка је на лековима, уопште не зна за себе, туга је гледати све то, не знам шта ће бити кад нам све ово дође у главу", рекла је саговорница.

Дјевојчица је тек завршила осми разред, њена тетка, иначе рођена сестра мајке стардале дјевојчице, за њу кажу да је то било предивно дијете, вриједно и васпитано, као и да је живот био тек пред њом.

"Требало је да слави матуру, пре неки дан ме звала да ме пита хоћу ли јој купити торбицу, сви смо се радовали томе, поготово она, тако је била весела и радосна, једва је чекала прославу", додала је она.

Иначе, како сазнаје Курир, тинејџерка која се утопила је са мајком прије неколико година дошла у Прњавор из Панчева, након тога се мајка преудала и живјели су јако сложно.

"Лепо су живели, очух је јако везан за њу, иако и они имају још деце поред ње. А отац девојчице није желео никакав контакт са њима двема, што је било страшно. Свашта је преживело то дете и сад када је требало да буде срећна и да ужива, ње нема", потресним ријечима закључила је саговорница.

Подсјећања ради, јуче је послије школе дјевојчица отишла са другом тетком, иначе сестром дјевојчициног очуха, на купање с обзиром на то да је био прелијеп дан, али нажалост, завршио се трагедијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана