Пронађено беживотно тијело Самира Шарчевића

ГС
Foto: Независне Новине

САНСКИ МОСТ - На локалитету Суходол, који се налази на ширем подручју села Шкрљевита, двадесетак километара од Санског Моста, данас је пронађено беживотно тијело Самира Шарчевића Мамке који је нестао 10. децембра прошле године.

Тијело су сасвим случајно пронашли ловци и то на дијелу територије који припада ентитету Републике Српске, потврдио нам је Елвис Пашић, који је протеклих седмица координирао активности потраге за овом особом.

“Тијело је пронађено у једном потоку, а на лице мјеста су отишли и чланови породице те су потврдили да се ради о несталом Шарчевићу”, казао је Пашић.

Како сазнајемо, мјесто гдје је пронађено тијело се налази у зони заосталих минских поља, те протеклих седмица није могао на квалитетан начин бити обухваћен потрагом. Подсјећамо да је Шарчевић поменутог датума отишао од своје куће у насељу Чапље и упутио се ка сусједном селу Кијево, гдје је последњи пут виђен. Након нестанка организована је широка акција потраге у којој су судјеловали и професионални спасиоци из Горске службе за спашавање БиХ, као и велики број осталих учесника из локалних организација и удружења, преносе Независне Новине

Међутим, и поред тога што су приликом потраге кориштени пси трагачи и дронови, све активности су биле безуспјешне. Шарчевић је био особа с потешкоћама у развоју, а и раније се дешавало да одлута од куће.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана