Пронађени спид, марихуана и екстази код три особе

Небојша Томашевић
Пронађени спид, марихуана и екстази код три особе

ДОБОЈ - Полиција је током викенда привела и испитала три особе код којих је пронашла одређену количину марихуане, спида и екстазија.

Како је саопштено из Полицијске управе Добој, прво су током контроле возила којим је управљао М.М. пронађени спид и марихуана, а дан касније иста врста дроге нађена је код С.С. са подручја  Добоја и В.К. из Тешња

- Возило којим је управљао М. М. из Добоја контролисано је 23. септембра у вечерњим часовима, а  у  возилу су били А.В. и Р.Ж, оба са подручја  Добоја. Даљом контролом поред сувозача у возилу А.Б. уочена је врећица у којој се налазила вага за прецизно мјерење и више пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која  асоцира на дрогу спид - стоји у саопштењу.

Додаје се да је након тога на Основу наредбе Основног суда у Добоју извршен  претрес аутомобила, лични претрес свих лица и породичне куће коју за становање користи А.В.

- Пронађена су и одузета три пакетића са садржајем биљне материје која изгледом асоцира на марихуану укупне  тежине од 2,4 грама, 15 пакетића са садржајем бијеле прашкасте материје која  изгледом асоцира на  спид укупне тежине 37,6 грама, ручно справљена цигарета џоинт  тежине  грам,  врећица у којој се налазило пет таблета плаве боје које изгледом асоцирају на екстази тежине од 2,3 грама, као и дигитална вага за прецизно мјерење и други предмети који су намијењени за паковање и конзумирање  дроге - стоји у саопштењу.

Наводи се да је сљедећег дана приликом легитимисања В. К. из Тешња и С. С. из Добоја пронађено и одузето 10 пакетића са садржајем биљне материје која изгледом асоцира на марихуану  тежине од 17,9 грама.

- Осим тогам нађен је  смотуљак са садржајем биљне материје која изгледом асоцира на марихуану  тежине 1,9 грама и два пакетића са садржајем  бијеле прашкасте материје која  изгледом асоцира на спид укупне тежине од три грама - стоји у саопштењу.

Наводи се да ће  по комплетирању и документовању предмета против А.В. Окружном јавном тужилаштву Добој бити  достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима неовлашћена производња и промет опојних дрога и омогућавање уживања опојних дрога, а против С.С. и В.К. извјештај о кривичном дјелу неовлашћена производња и промет опојних дрога.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана