Пронађени оружје, муниција, новац и дрога

Срна
Пронађени оружје, муниција, новац и дрога

ТУЗЛА - Против седам лица биће достављен извjештај Тужилаштву Тузланског кантона због сумње да су починили кривична дјела недозвољено држање оружја и муниције и злоупотреба дроге, саопштено је из кантоналног Министарства унутрашњих послова.

Након комплетирања предмета извјештаји ће бити достављени против И.Г. /73/ и З.Г, оба из Тузле, Р.Г. /69/ из Лукавца, А.С. /35/ и Д.Ч. /27/ из Градачца, тридесетдвогодишње Т.С. из Грачанице и Н.Г. /31/ из Кладња.

Претресом на седам локација на подручју Тузле, Грачанице, Лукавца, Градачца и Кладња пронађени су: пушка М48 калибра 7,9 милиметара, пушка 5,5 милиметара, малокалибарска пушка, три пиштоља, 144 комада муниције различитог калибра, љекарска документација, печати, акредитације, регистратори, папирне новчанице различитих валута и апоена, централна јединица рачунара и мобилни телефони.

Пронађене су и двије ПВЦ кутије и три врећице канабиса, једно ПВЦ паковање амфетамина, 27 мањих паковања непознате материје, дигитална вага за прецизно мјерење, дробилица за дрогу, као и други предмети који могу послужити као доказ у каснијем поступку.

Претреси су извршени 23. и 24. јуна по налогу општинских судова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана