Пронађени ножеви и дрога у бањалучким кафићима

J. Са.
Пронађени ножеви и дрога у бањалучким кафићима

БАЊАЛУКА - Бањалучка полиција обавила је рацију у шест угоститељских објеката током протеклог викенда, приликом чега су пронађени ножеви и дрога.

Из Полицијске управе Бањалука саопштили су да су у току реализације рације у угоститељским објектима затекли пет малољетника да конзумирају алкохол.

- Због прекршаја послуживање алкохолом издата су четири прекршајна налога четворици конобара. Такође, издата су два прекршајна налога због прекршаја из закона о оружју и муницији, лицима код којих је пронађен џепни нож и нож на преклоп - саопштено је из полиције.

Додају да је један прекршајни налог издат  због прекршаја из закона о производњи и промету опојних дрога, лицу код којег је пронађена зелена материјa која асоцира на дрогу марихуану масе 0,72 грама.

- Издат је и прекршајни налог ометање државних органа, у вршењу јавних функција, двојици лица је издат прекршајни налог, док ће против једног лица Основном суду у Бањалуци бити достављен захтијев за покретање прекршајног поступка - појаснили су из полиције.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана