Пронађени дрога и оружје, ухапшен Братунчанин

ГС
Пронађени дрога и оружје, ухапшен Братунчанин

БРАТУНАЦ - П.О. из Братунца ухапшен је јуче у овој општини након што су у претресу његове куће пронађени дрога и оружје, а осумњичен је да је починило кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Полицијски службеници су на основу претходно прикупљених оперативних сазнања да се П.О. може довести у везу са извршењем наведеног кривичног дјела, по Наредби Основног суда у Сребреници, а уз претходну сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина, извршили претрес куће, помоћних објеката и путничког возила које користи наведено лице.

-Том приликом је пронађено и одузето више различитих паковања са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуану” укупне масе 604,5 гр, дигитална вага за прецизно мјерење, мобилни телефон, ловачка пушка и 29 комада муниције - саопштено је из ПУ Зворник.

Све даље активности на документовању кривичног дјела против лица П.О. проводе се под надзором поступајућег тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бијељина, по чијем налогу ће против истог бити покренут прекршајни поступак због почињених прекршаја из Закона о оружју и муницији Републике Српске. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана