Пронађена нестала трудница након чега се успјешно породила

Н.Т.
Пронађена нестала трудница након чега се успјешно породила

БРАТУНАЦ - Полиција је након краће потраге у мјесту Станатовићи у општини Братунац пронашла трудницу Д.Л. из Милића која је нестала 3. марта, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Наводи се да је жена пронађена у грмљу два километра од куће са симптомима порођаја те је  санитетским возилом транспортована до Дома здравља у Братунцу, а одатле је превзена у болницу у Љубовији гдје  се успјешно породила.

- Полицијској станици Братунац је 03 марта  11.45 часова М.Ј. је пријавио да се његова невјенчана супруга  Д.Л. из Милића, која је у деветом мјесецу трудноће, удаљила од породичне куће у непознатом правцу. У пријави је навео да су се код ње прије тога појавили симптоми порођаја. По наведеној пријави су хитно поступили полицијски службеници Полицијске станице Братунац, који су  обавијестили и Јавну здравствену установу Дом здравља у Братунцу. Након краће потраге, лице Д.Л. је пронађено у грмљу, на удаљености око 2 километра од породичне куће. Полицијски службенинкици су безбиједно транспортовали трудницу Д.Л. до санитетског возила Дома здравља Братунац, одкале је транспортована у ЈЗУ у Љубовији је пород успјешно завршен и рођењем здравог дјечака-саопштила је полиција.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана