Пронађен малољетник који је возио у супротном смјеру у Бањалуци, кажњен и власник аута (ВИДЕО)

ГС
Пронађен малољетник који је возио у супротном смјеру у Бањалуци, кажњен и власник аута (ВИДЕО)

БАЊАЛУКА – Полиција је идентификовала малољетника који је у Бањалуци возио у супротном смјеру те своју опасну вожњу снимио и поставио на друштвене мреже.

Полиција је утврдила да је малољетник возио ауди, који је власништво Д.Л. из Бањалуке.

"Службеници Полицијске управе Бањалука, су идентификовали извршиоца прекршаја насилничка вожња из 41. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Републици Српској. Он се 13. новембра, у Бањалуци око 23 часа, кретао у супротном смјеру и довео у опасност остале учеснике у саобраћају. Наведену вожњу исти је снимио и поставио на друштвене мреже", наводе из полиције.

Такође су навели да је власнику аута издат прекршајни налог због почињеног прекршаја из члана 172. став 5. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Босни и Херцеговини (омогућавање управљања возилом лицу прије стицања права на управљање).

"Против малољетног лица слиједи подношење захтјева за покретање прекршајног поступка Основном суда Бањалука – Одјељење за прекршаје, за почињене прекршаје из 41. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Републици Српској и члана 184. Закона о основама безбједности саобраћаја на путевима у Босни и Херцеговини (насилничка вожња и управљање возилом прије стицања права на управљање)", наводе из полиције, преносе Независне.

Иначе, малољетник се снимао како вози у супротном смјеру у кружном току код Делте и то је објавио.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана