Пронађен апарат за израду лажних новчаница, ухапшен двојац

ГС
Пронађен апарат за израду лажних новчаница, ухапшен двојац

ЛОПАРЕ - Полицијски службеници Полицијске станице Лопаре, оперативним радом на терену дошли су до сазнања да лице М.К. посједује апарат за израду лажних новчаница које је у ранијем периоду стављао у оптицај, саопштено је из ПУ Бијељина.

"На основу наредбе Суда БиХ уз надзор Тужилаштва БиХ, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина извршили су претресање куће и других просторија које користе лица М.К. и А.М. у мјесту Корај. Приликом претресања пронађени су и привремено одузети штампач (копир и скенер), листови А4 формата са фотокопираном предњом страном новчанице у апоену од по 100 КМ, новчанице у апоенима од 100 КМ, као и остали предмети који се доводе у везу са кривотворењем новца, те двије ручне бомбе", рекли су за ИнфоБијељина у полицији.

Како додају, од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина лица су лишена слободе. 

"Након комплетирања и документовања предмета против наведених лица надлежним тужилаштвима слиједи извјештај због почињених кривичних дјела "Кривотворење новца" и "Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја", рекли су у ПУ Бијељина.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана