"Прљаву" полицајку Џенану Селимовић из Тузле пребацили да ради у Градачцу због повезаности са криминалцима

Г.С.
"Прљаву" полицајку Џенану Селимовић из Тузле пребацили да ради у Градачцу због повезаности са криминалцима

САРАЈЕВО - Након што је обзнањено да је Џенана Селимовић имала блиски контакт с помахниталим убицом Нермином Сулејмановићем, услиједила је одлука МУП-а ТК да се она суспендује.

Како су медији у почетку навели, она је била и у вези са Нермином Сулејмановићем, а што је убијена Низама Хећимовић, невјенчана супруга убице Сулејмановића сумњала и због чега је добијала батине када год би га упитала за однос са Џенаном.

"Аваз" сада открива да је полицијска каријера "прљаве" полицајке Џенане Селимовић и раније компромитована те да је и раније било елемената за суспензију односно за искључивање из редова оних који требају да штите и проводе Законе.

Џенана Селимовић је, наиме, радила у ПУ Центар у Тузли, да би након открића да је имала непрофесионалну комуникацију с људима из криминалног миљеа, премјештена на рад у полицијску станицу у Градачцу.

Истражиоци су дошли до доказа, фотографија, да је Селимовић имала контакте и с осталим криминогеним особама, не само са Сулејмановићем. С неким од њих објављивала је фотографије на Инстаграму, преноси "Аваз"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана