Привремено одузета два незаконито стечена возила

Срна
Привремено одузета два незаконито стечена возила

САРАЈЕВО- Федерална агенција за управљање одузетом имовином привремено је одузела два возила за које постоје основе сумње да су незаконито стечена, а ријеч је о аутомобилима марке "ауди А3" и "порше панамера".

"Федерална агенција за управљање одузетом имовином преузела је јуче ново возило на основу наредбе и рјешења Кантоналног суда у Бихаћу и извршено је преузимање привремено одузетог путничког возила", саопштено је данас из Агенције.

Преузимање је обављено у просторијама Јединице граничне полиције Хум-Фоча и том приликом, службеници Агенције преузели су возило "ауди А3".

У складу с претходним наредбама које се односе на овај предмет, одузето је и возило "порше панамера".

У саопштењу се истиче да ће Агенција наставити са свим неопходним активностима и поступцима како би се обезбиједило да имовина која је незаконито стечена буде правилно преузета и кориштена у складу са законским прописима о одузимању незаконито стечене имовине кривичним дјелом у Федерацији БиХ.

Федерална агенције за управљање одузетом имовином овим поступком наставља да обезбјеђује правичност и транспарентност у управљању одузетом имовином, те доприноси борби против корупције и криминала у ФБиХ, додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана