Приведено више десетина лица због убиства Башића, једна особа предата тужиоцу

Н.Т.
Foto: Дражан Поздеровић

БАЊАЛУКА - Полиција је у оквиру истраге убиства начелника криминалистичке полиције у Приједору Раденка Башића до сада привела више десетина лица који се могу довести у везу са тим злочином, a Д. Р. је предат тужилаштву у Приједору.

-  Лице Д. Р. из Приједора је након криминалистичке обраде у полицији предато у даљу надлежност окружном тужиоцу  Окружног јавног тужилаштва у Приједору. У овим активностима МУП сарђује са представницима других полицијских агенција, а  све активности се спроводе под надзором надлежног тужилаштва - саопштено је из  МУП-а РС.

Према незваничним инфромацијама Приједорчанин Д. Р. је након предаје Тужилаштву био пуштен, али га је полиција опет ухапсила. Није саопштена његова улога у овом злочину нити други детаљи.

Алтернативна телевизија је јавила да су у Билећи ухапшени А.И. и С.Д.,који се могу довести у везу са убиством Башића, али то у полицији нису потврдили ни демантовали.

Раније МУП објавио фото робот особе за коју се сумња да је учествовала у злочину.

Полиција је позвала све грађане да уколико препознају особу са слике, или имају информацију о његовом кретању да о томе обавијесте најближу полицијску станицу или да позову полицију на број 122.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана