Приведен осумњичени за смрт Сарајке

Srna
Foto: Printscreen

САРАЈЕВО- Припадници МУП-а Кантона Сарајево привели су лице чији су иницијали Е.К. /44/ које се може довести у везу са саобраћајном незгодом у којој је повријеђена Сарајка М.Б. /57/, која је неколико дана касније преминула од задобијених повреда.

Полиција је обезбиједила возило за које постоји основ сумње да је средство извршења овог кривичног дјела, саопштено је из кантоналног МУП-а.

Љекари Клинике за неурохирургију Клиничког центра Универзитета у Сарајеву /КЦУС/ обавијестили су полицију да је 14. априла преминула жена М.Б, збринута на овој клиници, а за чије повреде су изразили сумњу да су настале насилним путем.

Жена је на Неурохирургију примљена 2. априла, уз информацију да је настрадала несретним случајем - при паду након трчања низ Улицу Руђера Бошковића на подручју општине Ново Сарајево.

Полиција је након добијених информација са КЦУС-а, током јучерашњег дана саслушала свједоке чији су иницијали Х.О. и А.О, који су позвали Хитну помоћ након повређивања М.Б, а који су раније изјавили да је ријеч о несрећном догађају.

Иста лица су полицајцима признала да је жена настрадала тако што ју је на коловоз оборило путничко моторно возило.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, а полицијски службеници су преузели оперативни материјал и осумњиченог у даљњу обраду због кривичног дјела тешка кривична дјела против безбједности јавног саобраћаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана