Притворен возач који је усмртио радника Чистоће

Небојша Томашевић
Притворен возач који је усмртио радника Чистоће

БАЊАЛУКА – Судија за претходни поступак Окружног суда у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор Воји Чичићу (27) који је возећи "опел корса" ударио и усмртио радника Градске чистоће Р.М. (58), а потом побјегао са лица мјеста.

Како је саопштено на страници Окружног суда, наводећи иницијале, наводи се да је притвор одређен због бојазни од бјекства, утицаја на доказе и свједоке, узнемирења јавности и тежине кривичног дјела. Притвор је предложен на приједлог Окружног тужилаштва у Бањалуци.

Осумњиченом Чивчићу на терет су стављена кривична дјела угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној несрећи.

Како је раније саопштило бањалучко Окружно тужилаштво несрећа се десила 4. новембра, 54 минута послије поноћ, у улици краља Петра Првог Карађорђевића у Бањалуци.

Чивчић је  возећи аутомобил "опел корса" налетио и ударио радника Градске чистоће Р.М. (58) из Бањалуке који је преминуо.

Возач  је након тога побјегао, али је брзо пронађен и ухапшен.

Према незваничним информацијама радник Чистоће чистио је улицу у којој су исцртавани нови саобраћајни знакови за увођење једносмјерног саобраћаја.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана