Притворен возач који је "голфом" ударио дјечака и родитеље

Н.Т.
Foto: СРНА

БИЈЕЉИНА - Пери Деспотовићу који је "голфом" налетио на малољетника (14) и његове родитеље који су му помагали након што га је ударило друго возило, одређен је притвор у бијељинском Окружном суду.

Након испитивања тужилаштво је предложило и притварње другог возача "аудија А4" Далибора Спасојевића који је први налетио и ударио малишана.

Како је саопштено из бијељинског Окружног суда, Деспотовићу је притвор одређен због бојазни од бјекства и бојазни ремећења јавног реда и мира ако би бо пуштен. Он је осумњичен за угрожавање јавнго саобраћаја, а у вријеме несреће био је пијан и у крви имао око 1.6 промила алкохола.

Притварање Спасојевича затражено је због бојазни да би осумњичени могао побјећи и да би боравком на слободи могао утицати на свједоке и тиме ометати истрагу. Њега такође терете за угрожавање јавног саобраћаја.

Ова тешка трагедија десила се уторак увече и дјечак је преминуо од повреда које задобио у несрећи, а његови родитељи су повријеђени. Обе несреће десиле су се у размаку од свега неколико минута. Прво је  Спасојевић "аудијем" налетио на дјечака и побјегао. Несрећу су видјели његови родитељи те су му притрчали у  помоћ, а тада је на њих и малишана "голфом" налетио Деспотовић који је исто побјегао. Како је саопштено из Полицијске управе Бијељина, све се десило уторак  око 20.45 часова

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана