Притворен младић због обљубе дјевојчице

Nebojsa Tomasevic
Притворен младић због обљубе дјевојчице

БАЊАЛУКА - Окружни суд у Бањалуци одредио је једномјесечни притвор М.В. ( 31) из Лакташа због основане сумње да је обљубио дјевојчицу.

Притвор је одређен на приједлог бањалучког Окружног тужилаштва које је саопштило да осумњиченог терете за кривично дјело обљуба са дјететом млађим од петнаест година.

- Осумњичени је поменуто кривично дјело починио у временском периоду од априла до 19.09. ове године на штету четрнаестогодишњакиње-сасапштено је из Тужилаштва.

  Додаје се да је приједлог за одређивање мјере притвора  тражен због постојања бојазни  да би осумњичени боравком на слободи  могао ометати кривични поступак утицајем на свједоке.

- Такође притвор је тражен због постојања нарочитих околности које оправдавају бојазан да ће осумњичени поновити  кривично дјело, те из ванредних околности  јер би пуштање на слободу осумњиченог резултирало стварном пријетњом нарушавања јавног реда.

Приједлог  за одређивање притвора разматрао је судија за претходни поступак Окружног  суда у  Бањалуци, који је донио рјешење о одређивању притвора осумњиченом - саопштено је из Окружног тужилаштва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана