Притворен Бањалучанин који је пао са килограмом кокаина

Небојша Томашевић
Foto: Велибор Трипић

БАЊАЛУКА – Судија за претходни поступак бањалучког Основног суда одредио је једномјесечни притвор Саши Кресојевићу (33) из Бањалуке кojи је ухапшен са 1,1 килограм кокаина, потврђено је „Гласу Српске“.

Како је саопштено из суда, наводећи иницијале,  притвор му је одређен због бојазни од утицаја на доказе, свједоке или саучеснике. Наводе да му се на терет ставља кривично дјело неовлашћена производња и промет опојних дрога.

Кресојевић је пао у акцији бањалучке полиције 1. августа након што је у „аудију“ који је користио нађено  1.105 грама кокаина. Од њега су одузети дрога и возило, а њихова вриједност процијењена је на 65.000 евра.

- Осумњичени С.К. је  1. августа ове године од њему познатог лица, ради продаје и противправне имовинске користи, неовлашћено купио, држао и преносио  дрогу кокаин бруто масе 1.105,94 грама.  Дрогу је сакрио у „аудију“, у посебно изграђеном скривеном простору - саопштено је раније из Окружног тужилаштва у Бањалуци.

Према незваничним информацијама дрога је у „аудију“ била скривена у посебно изграђеном простору у кабини испод пластике код ручице  мјењача.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана