Припадник Оружаних снага палицом тукао дјевојке у Лакташима

Небојша Томашевић
Припадник Оружаних снага палицом тукао дјевојке у Лакташима

БАЊАЛУКА - Припадник Оружаних снага БиХ Дарко Р. (32) из Лакташа, његов брат Д.Р. и још три особе приведени су и испитани због туче у кафићу у Лакташима, потврђено је "Гласу Српске".

Како сазнајемо, Дарко и његов брат Д.Р. осумњичени су да су бејзбол палицом претукли четири особе међу којима су двије дјевојке. Осим браће испитани су Т.М. и С.М. из Лакташа, због  оштећења и одузимања туђе ствари, као и због учествовања у тучи, због чега је испитан и С.К. Браћу Дарка и Д.Р. сумњиче за кривична дјела тешка тјелесна повреда и тјелесна повреда.

- Полицији је 21. децембра пет минута иза поноћи пријављена туча више лица у угоститељском објекту у Лакташима. Полицијски службеници су дошли до сазнања да су Т.М. и С.М. бацањем чаша оштетили инвентар објекта, након чега је дошло до сукоба између Т.М., С.М. и С.К. Потом су Д.Р. и Д.Р. са двије палице напали Т.М., С.М., С.К. и још једно лице, и нанијели им повреде - саопштено је из ПУ Бањалука.

Додаје се да је алкотестирањем код  Т.М. утврђено присутво 1,26 г/кг, код С.М. 1,17 г/кг, код  С.К. д 1,20 г/кг и Д.Р. присуство од 0,93 г/кг алкохола у организму.

Дарко Р. је хапшен 2016. године због насилничког понашања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана