Пријетио конобарици да ће је убити ако не појача музику

Курир
Foto: Илустрација

БАЊАЛУКА- По налогу јавног тужиоца Трећег основног јавног тужилаштва у Београду полицијски службеници ПС Нови Београд донијели су рјешење о задржавању окривљеног Ј. К. (25) због постојања основане сумње да је извршио кривично дјело угрожавање сигурности.

- Окривљеном се ставља на терет да је у локалу "Бијела ружа" на Новом Београду, дана 28. 09. 2024. године, око 17 часова, упутио пријетње оштећеној по живот и тијело, уколико не појача музику до краја, због којих пријетњи се оштећена осјећала угрожено, упркос чињеници што је у наведено вријеме требао да буде у својој кући у којој издржава раније изречену казну затвора - саопштено је из Трећег тужилаштва.

Како су даље навели, осумњичени Ј. К. је саслушан након чега му је одређен притвор.

- На саслушању код јавног тужиоца окривљени је негирао извршење кривичног дјела које му се ставља на терет. Имајући у виду да постоје околности које указују да ће окривљени боравком на слободи утицати на оштећену и свједоке, као и да ће поновити извршење кривичног дјела, на приједлог Трећег основног јавног тужилаштва у Београду Трећи основни суд у Београду је према окривљеном одредио притвор - додаје се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана