Приједорчанин превозио три килограма дроге

Небојша Томашевић
Приједорчанин превозио три килограма дроге

ДОБОЈ – Приједорчанин М.В. ухапшен је у Добоју са близу три килограма марихуане која је откривена у његовom возилу "пежо", а код себе је имао и нешто мало кокаина, потврђено је "Гласу Српске".

Њега су јуче ухапсили службеници Управе за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске у сарадњи са Полицијском управом Добој.

- На подручју Добоја 8. априла лишено је слободе лице М.В. из Приједора, због основа сумње да је извршило кривично дјело неовлашćена производња и промет опојних дрога. Истог дана, на основу наредбе Основног суда у Добоју извршен је претрес лица и његовог аутомобила  "пежо“. Пронађено је и одузето пет пакета са садржајем зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу „марихуана“ укупне тежине два килограма и 964 грама - стоји у саопштењу МУП-а РС.

Даље се наводи да је претресом осумњиченог  нађена бијела прашкаста материја која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин тежине од 1,16 грама, одређени износ новца, два мобилна телефона и други предмети.

- Након завршене криминалистичке обраде лице лишено слободе ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу данас бити спроведено поступајућем тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Добоју у даљу надлежност - закључује се саопштењу без других детаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана