Приједорчанин пред кћерком тукао жену и пријетио јој да ће је закопати на гробљу

Г.С.
Приједорчанин пред кћерком тукао жену и пријетио јој да ће је закопати на гробљу

ПРИЈЕДОР - Приједорчанин С.Ђ. оптужен је да је провалио врата и пред двогодишњим дјететом брутално тукао бившу ванбрачну супругу Б.Б., говорећи јој да се поздрави с дјететом јер ће је однијети на гробље и закопати, док га је дијете плачући молило "Не, тата".

Против њега је оптужницу подигло Окружно јавно тужилаштво Приједор и оптужен је за кривично дјело насиље у породици почињено у Приједору.

– С.Ђ. је 20. августа 2020. године, у периоду од један час до 1.30, у кући оштећене примјеном насиља и пријетњом по живот угрозио спокојство и тјелесни интегритет бивше ванбрачне супруге у присуству дјетета и довео до повреде њеног физичког интегритета –  наводи се у оптужници.

Како се наводи, у том периоду дошао је до куће у којој она станује са малољетном дјецом.

– Оптужени је пришао улазним вратима и куцао, а када му оштећена није хтјела отворити, насилно је провалио улазна врата, ушао у унутрашњост куће и руком ударио оштећену по руци, усљед чега јој је телефон испао на под –  наводи се у оптужници.

Даље се додаје да је насилник потом рукама ухватио жену за врат те је прислонио уз регал говорећи: "Знаш ли да ти је ово посљедња ноћ? Знаш ли да ти је ово посљедњи дан? Убићу те, убићу те!".

Том приликом је жени псовао мртвог оца и мајку, сестру, дјецу.

Када се пробудила њихова заједничка малољетна кћерка, рођена 2018. године, и почела плакати, пустио је жену да јој приђе, говорећи јој "Поздрави се с њом, ово ти је задња ноћ јер ћу те убити, однијети на гробље и закопати!".

Како се наводи у оптужници, када је жена кренула да кћерки донесе воду, насилник ју је пред дјететом оборио на под. Док је лежала на леђима, руком је држао њену руку, а ногом клечао на њеном стомаку.

-Када му је рекла да је пусти јер боли, одговорио јој је "Откад мртваца може бољети!". Оштећена је задобила повреде у виду хематома на подручју лијеве надлактице, четири хематома на подручју десне надлактице, затим огреботине испод врата, те хематоме у доњем десном квадранту абдомена, два хематома у лијевом дијелу абдомена и један са бочне лијеве стране абдомена – наводи се у оптужници.

Када је дијете сишло с кревета и рекло "Не, тата", он је пустио жену уз вербалне пријетње да ће је убити уколико позове полицију, а затим јој је телефон бацио у ходник, пишу Независне Новине.

Терете га да је починио кривично дјело насиље у породици или породичној заједници из Кривичног законика Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана