Приједорчанин на саслушању полицајцу поломио руку

Небојша Томашевић
Приједорчанин на саслушању полицајцу поломио руку

БАЊАЛУКА – Полиција је ухапсила Приједорчанин Н.К. због сумње да је у просторијама Полицијске управе Приједор напао и полицајцу поломио руку, потврђено је "Гласу Српске".

Све се десило у сриједу, а осумњичени је како сазнајемо познат од раније по чињењу кривичних дјела.

Из Полицијске управе Приједор саопштено да Н.К. терете за спречавање службеног лица у вршењу службене радње“. Непосредно прије лишења слободе.

- Лице Н.К. је позвано у службене просторије Полицијске управе Приједор ради саслушања на околности пријаве коју је против њега поднијело друго лице. У једном моменту осумњичени је самовољно покушао напустити службене просторије и при том је одгурнуо полицијског службеника који је га покушао спријечити у тој намјери и по чијем наређењу је претходно одбио да поступи - наводи се у саопштењу.

Додаје се да је приликом осумњичени је пружао активан отпор хапшењу те да су том приликом повријеђена два полицајца од којих један теже.

- У току је рад на комплетирању предмета након чега ће уз извјештај о почињеном кривичном дјелу осумњичени бити предат у надлежност тужиоцу Окружног јавног тужилаштва Приједор - наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана