Приједор: Запаљен ауди власника дискотеке?

Небојша Томашевић
Приједор: Запаљен ауди власника дискотеке?

Бањалука - Полиција трага за особом која је запалила "ауди А6" власника приједорске дискотеке "Black and white" Оливера Владичића.

Пожар је подметнут у сриједу у раним јутарњим часовима. Извор близак истрази испричао је да све указује на то да је скупоцјено возило поливено бензином, а потом запаљено. Због начина поливања запаљивом течношћу спаљени су му гепек и предњи дио гдје је смјештен мотор. Власник се није могао изјаснити о висини штете.

Исти извор још је нагласио да је за сада мотив подметања пожара непознат и да ће то бити утврђено истрагом.

Иначе, аутомобил је регистрован на име љекара опште праксе Дома здравља Приједор Весну С. са којом је Владичић у вези и наводно је често користила тај аутомобил. У вријеме паљевине возило је било паркирано у улици Вожда Карађорђа иза Дома здравља у Приједору гдје ради Весна С.

- То је мој аутомобил, само је регистрован на жену са којом сам у вези. Пожар је највјероватније избио због неке неисправности на инсталацијама и нема везе са било чим другим. Претходног дана био је на сунцу па је можда и то допринијело избијању ватре. Нема других трагова који би указивали на паљевину, а из полиције су ми рекли да ће тачан узрок знати након вјештачења трагова - казао је Владичић.

Он је додао да је аутомобил произведен 2005. године и да се тренутно не може изјаснити о висини причињене штете.

- Поновићу да нема разлога да неко подметне пожар под мој аутомобил, јер немам сукоб ни са ким ни око чега - нагласио је власник популарне приједорске дискотеке.

Из Центра јавне безбједности Приједор је саопштено да им је пожар на "аудију А6" пријављен 10. јуна у 2.05 часова.

- Послије пријаве полицијски службеници су отишли на лице мјеста и обавили увиђај. Материјална штета ће накнадно бити утврђена. У току је истрага с циљем расвјетљавања кривичног дјела оштећење туђе ствари - саопштено је из ЦЈБ Приједор.

У полицији су истакли да ће више детаља о овом случају бити познато тек по окончању истраге и свих потребних вјештачења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана