Приједор: Ухапшена три лица, пронађени марихуана и оружје

Срна
Приједор: Ухапшена три лица, пронађени марихуана и оружје

ПРИЈЕДОР - Приједорска полиција ухапсила је три лица у оквиру активности усмјерених на сузбијање и спречавање кривичних дјела из области злоупотреба дроге, те заплијенила одређену количину марихуане, оружје и муницију.

Ухапшена су лица чији су иницијали Д.Р. из Приједора и Н.В. и М.К. из Љубије у претресима извршеним 18. децембра на више локација, на основу претходно прикупљених информација о посједовању наркотичких средстава, наведено је из Полицијске управе Приједор.

Том приликом пронађено је и одузето 75,66 грама марихуане, дигитална вага, такозвана мрвилица, пиштољ марке ЦЗ, два гасна пиштоља и 28 комада метака различитог калибра.

Претреси су извршени уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор и по наредби судије приједорског Основног суда.

Ухапшенима су на терет стављена кривична дјела неовлаштена производња и промет опојних дрога, омогућавање уживања опојних дрога и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.

Извршена је криминалистичка обрада, а након комплетирања предмета против њих ће Окружном јавном тужилаштву Приједор бити достављен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана