Приједор: Јавни позиви за суфинансирање пројеката из буџета града

Srna
Приједор: Јавни позиви за суфинансирање пројеката из буџета града

ПРИЈЕДОР - Град Приједор расписао је данас јавне конкурсе за избор најповољнијих пројекта удружења грађана и фондација у више области, те омладинских организација и неформалних група младих који ће побољшати положај младих.

У невладином сектору позив се односи на области запошљавања, социјалне заштите, културе, образовања, јачања демократског друштва, људских права, развоја спорта, екологије, здравства, туризма, привреде и пољопривреде, за шта је у буџету града намијењено 58.000 КМ.

У омладинском сектору позив се односи на изградњу урбаног омладинског сектора, побољшање положаја младих у руралним срединама, активности које потичу на демократију, толеранцију и равноправност полова, креативно изражавање кроз културу и умјетност, активности које промовишу одговоран однос према природи и здравом стилу живота, подршку запошљавању и мобилности, промоцију волонтерских активности и активног учешћа младих, за шта је у буџету града за ову годину намијењено 50.000 КМ.

Конкурси су објављени у данашњем броју локалних новина "Козарски вјесник" и на сајту www.приједорград.орг и отворени су 15 дана. Обрасци за писање приједлога пројекта доступни су на официјелној страници града и у просторијама Омладинског савјета града Приједора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана