Пријављен тужилаштву због наношења тешке повреде

Н.Т.
Пријављен тужилаштву због наношења тешке повреде

БАЊАЛУКА - Небојша П. из Градишке осумњичен је да је ударио и повриједио Љубишу Кнежевића у бањалучком кафићу „Џентлмен”, потврђено је „Гласу Српске”.

Из Полицијске управе Бањалука, наводећи иницијале, саопштено је да су против осумњиченог поднијели извјештај  Окружном тужилаштву којим га сумњиче да је починио  кривично дјело тешка тјелесна повреда.

-  Пријављено лице Н.П.  се сумњичи да је кривично дјело починило 22. децембра прошле године године око 00.20 часова у угоститељском објекту у Бањалуци. Сумњичимо га да је физички напао једно лице које је ударио песницом у предјелу главе. Оштећени је тад изгубио равнотежу и лицем пао на бетонску подлогу и том приликом задобио тешке тјелесне повреде у предјелу главе - наводи се у саопштењу.

Кнежевић је раније за портал Српскаинфо испричао да је нападнут док је славио рођендан само зато што је одмахнуо руком према пјевачу који није хтио да отпјева његову пјесму.

Како је рекао, пјевач је позвао радника обезбјеђења који је дошао до њега и ударио га након чега је изгубио свијест и пробудио се у болници са тешким повредама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана