Пријављен случај дјечије порнографије у Билећи

Срна
Пријављен случај дјечије порнографије у Билећи

БИЛЕЋА - Случај дјечије порнографије у Билећи у којој је младић /24/ позивао дванаестогодињшу дјевојчицу на сексуални однос предмет је истраге коју води полиција из Требиња у сарадњи са Одјељењем за високотехолошки криминалитет МУП-а Републике Српске, јавила је Алтернативна телевизија.

Према сазнањима АТВ-а, отац дјевојчице из Билеће открио је поруке у кћеркином телефону, које јој је посредством “вибера” упућивао М.З. /24/ из Билеће.

У порукама двадесетчетворогодишњак позива дјевојчицу на секусални однос, а упутио јој је бројне поруке и слике експлицитног садржаја. Пронађено је више од 60 различитих порука које је мушкарац упућивао дјевојчици дужи период, наводи АТВ.

Исти извор додаје да је отац малољетнице, након што је открио гнусан садржај, претукао М.З.

АТВ наводи сазнања да је отац младића покушао да преговара са полицијским службеницима да се кривично дјело које је његов син починио не процесуира, а заузврат он не би пријавио оца, иначе полицијског службеника у Билећи.

Полицијска управа Требиње није жељела преговоре те врсте, те је о нападу на М.З. одмах обавијестила Окружно јавно тужилаштво Требиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана