Пријавио полицији да су га гађали пивским флашама, па пуцали у возило

ГС
Пријавио полицији да су га гађали пивским флашама, па пуцали у возило

КОЊИЦ - Мушкарац из Мостара пријавио је коњичкој полицији да су му ноћас на путу у мјесту Брадина, три непознате особе најприје гађале возило стакленим пивским флашама, а затим и пуцале из ватреног оружја, при чему је један метак погодио лијеву страну возила.

Инцидент је А.Ђ. из Мостара пријавио Полицијској станици Коњиц 15 минута послије поноћи, а навео је да су му три непознате особе, које користе возило марке „голф шест“, црне боје, гађале возило стакленим пивским боцама, при чему су разбили стакло на задњим вратима возила, саопштио је МУП Херцеговачко-неретванског жупаније.

А.Ђ. је потом наставио да вози према Коњицу, а непознате особе су пуцале из ватреног оружја, при чему је један метак погодио лијеву страну возила.

Према наводима пријавитеља и свједока испаљено је најмање пет хитаца. А.Ђ. је возио до мјеста Подорашац, док су пријављени остали у Брадини.

Патроле полиције обишле су шири локалитет мјеста Брадина, али наведено возило није пронађено. О догађају је упознат надлежни лац, обављен је увиђај, те су предузете све потребне мјере и радње на проналаску починиоцаа, наводе из полиције.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана