Пријатељи се на друштвеним мрежама опраштају од полицајке из Јабланице

ГС
Пријатељи се на друштвеним мрежама опраштају од полицајке из Јабланице

Припадница Полицијске станице Јабланица М.Р. (42) јутрос је починила самоубиство испред своје породичне куће.

Несрећна дјевојка је словила као врло узорна и успјешна полицијска службеница.

Од полицијске службенице се на „Фејсбуку“ опраштају бројни пријатељи.

– Трудила се усрећити друге М… моја. Толико си се трудила усрећити друге, а изгледа да си била тужнија од свих. Немамо увијек ријечи за опроштај. За неке људе мислимо да нам никад неће требати. Твојој доброти много је пута ова чаршија свједочила. Толико је јавних хуманих акција које си одрадила. Колико си помагала да нико не зна, то само Он зна. Хвала ти за сваку од њих- наводе пријатељи покојнице на друштвеним мрежама, преноси Српскаинфо.

– Чак и наши јабланички Роми могу да свједоче колико је љубави у теби било. Зато су ти је и узвраћали. Јер су знали да без имало глуме пружаш им и руку и осмијех. Ломила си се свих ових година да друге усрећиш и помогнеш другима, не показујући какав терет носиш на леђима. На души. А он је изгледа тежи од свих. Од јутрос гласа ријетко пуштам… Онај осјећај који је заледио тијело још не пролази. Није требао бити овакав крај. Нисмо заслужили овакав опроштај- пишу пријатељи М.Р. која је јутрос починила самоубиство испред породичне куће у Јабланици, пише Аваз.

-Остала је шољица кафе која ће заувијек остати неиспијена и то је оно што себи не опраштам. Што сам увијек мислила да имамо времена. Збогом М… моја – гласи једна од порука.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана