Причао сам са собом, па пуцао према полицајцу

ГС
Причао сам са собом, па пуцао према полицајцу

ДОБОЈ - Службеници Полицијске управе Добој данас су лишили слободе Р.Х. са подручја града Добоја, због сумње да је извршио кривично дјело убиство у покушају, односно да је испалио хитац према полицајцу.

Како наводе из ПУ Добој  полицијски службеници поступили су по пријави да се у дворишту које је у власништву А.Х. чује његов комшија Р.Х, те да исти навјероватније прича сам са собом и да се комшије плаше за своју безбједност с обзиром да је исти ловац и да посједује ватрено оружје.

-Полицијски службеници Полицијске станице Добој 2 су одмах поступили по наведеној пријави због бојазни да ће исто повриједити себе, али и друге, а након доласка на лице мјеста наведено лице је испалило хитац у правцу једног полицијског службеника. Током ове интервенције полицијски службеник није повријеђен, а на горњем дијелу униформе је видиљиво више оштећења који су настали од пројектила ватреног оружја - наводе из ПУ Добој.

Додају да ће осумњичени данас уз Извјештај о извршеном кривичном дјелу бити предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана