Превозио мигранте, па се хвалио на ТикТоку: “Иде мини бус“

Г.С.
Превозио мигранте, па се хвалио на ТикТоку: “Иде мини бус“

ЧАЈНИЧЕ - Приликом контроле два путничкa возила у граничном појасу у мјесту Луке, откривено је више држављана Пакистана.

Првим аутомобилом, „форд фиеста“, управљао је А. Ш. Из БиХ, који је превозио петоро држављана Пакистана, а исто толико миграната пронађено је у аутомобилу „Фолкс ваген - венто“, којим је управљао Н. Х. Из Бусоваче.

Ријеч је о Нихаду Хоџићу (24), који је приведен 26. августа, а већ се налази на слободи, пише портал Црна-Хроника. Он је осумњичен за кривично дјело Кријумчарење људи, а осим аутомобила одузет му је и Ајфон седам. 

На свом ТикТок профилу, Хоџић се јавно хвалио пресудама и наредбама за одузимање аутомобила којим је починио ово кривично дјело. У очев „Фолкс ваген - венто“ нагурао је петоро миграната, а на ТикТоку се хвалио како “иде мини бус”.

Како се сазнаје мигранти су пронађени приликом контроле полицијских службеника ГП БиХ ЈГП за ПК Вишеград, у граничном појасу у мјесту Луке, општина Чајниче на путу Чајниче - Горажде.

Извор додаје да мигранити нису посједовали путне исправе, као ни било који други документ на основу којег могу законито ући и боравити у БиХ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана