Претукла мушкарца на аутобуској станици у Бањалуци

ГС
Претукла мушкарца на аутобуској станици у Бањалуци

БАЊАЛУКА – В.Д. из Високог, која је била у алкохолисаном стању, напала је мушкарцa након што су се посвађали на Аутобуској станици у Бањалуци, због чега је убрзо и ухапшена.

Док је жена хапшена, њен суграђанин В.Б. који је такође био пијан, ометао је полицајце па је и он лишен слободе.

Како су саопштили из Полицијске управе Бањалука, напад се догодио у понедјељак увече, када су приведени В.Д. због сумње да је починила кривично дјело тешка тјелесна повреда те В.Б., такође из Високог, због почињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција.

-Надлежној полицијској станици, је у понедјељак око 21.30 часа пријављено да је на простору Аутобуске станице у Бањалуци, након краће вербалне расправе непозната жена напала оштећено лице, усљед чега је он задобио тјелесне повреде у предјелу главе и руке - наводе из ПУ Бањалука.

Додају да је њему након тога указана љекарска помоћ у Универзитетском клиничком центру Републике Српске.

-Оперативним радом службеници су дошли до сазнања да се у везу са нападом на оштећено лице, може довести В.Д., која је пронађена и ухапшена. Приликом хапшења В.Д. је подвргнута испитивању на присуство алкохола у организму и том приликом је утврђено присуство од 1,73 грама по килограму алкохола у организму -  наводи се у саопштењу ПУ Бањалука.

Додају да је током предузимања мјера на лицу мјеста, службеницима пришла особа В.Б. те их је ометала у раду, а потом се оглушила о издато наређење полицајаца, па је такође ухапшена.

Истичу да је и В.Б. подвргнут испитивању на присуство алкохола у организму те да је  утврђено 1,66 грама по килограму  алкохола у организму.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана