Претукао браћу испред ноћног клуба у Бијељини

ГС
Foto: Илустрација

БИЈЕЉИНА - Алекса Д. (22) из Бијељине предат је Окружном јавном тужилаштву у том граду након што је претукао браћу Небојшу М. (27) и Данијела М. (25), који су држављани Србије.

Како незванично сазнају „Независне“ , њих двојица су у ноћи са суботе на недељу стајали испред ноћног клуба у Бијељини, гдје је наишао Алекса са аутом и изашао и из "чиста мира" насрнуо на двојицу младића.

Из Полицијске управе Бијељина казали су да је А.Д. ухапшен и предат у надлежност и Окружном јавном тужилаштву у Бијељини због сумње да је починио кривично дјело тешка тјелесна повреда.

Полицијској станици Бијељина у ноћи са суботе на недјељу око 1.45 пријављено је да су у Улици Стефана Дечанског испред ноћног клуба у Бијељини физички нападнуте особе Д.М. и Н.М. обојица држављани Републике Србије.

"Д.М. и Н.М. је напала НН мушка особа која их је више пута ударила у главу усљед чега је Д.М. сломљена вилица, док је Н.М. задобио тешке тјелесне повреде у виду напукнућа вилице. Ове повреде су констатоване од стране љекара Медицинског центра", саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Оперативним радом на терену полицијски службеници су истог дана идентификовали и пронашли особу која је нанијела тешке тјелесне повреде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана