Претреси у Зворнику: Након хапшења осумњичених за крађу пронађени дрога и муниција

ГС
Претреси у Зворнику: Након хапшења осумњичених за крађу пронађени дрога и муниција

ЗВОРНИК - Зворнички полицајци су од sinoћ од 22 до данас око 45 минута послије поноћи, заједно са колегама из Орашја извршили претресе на неколико локација на подручју Полицијске управе Зворник и том приликом пронађени су дрога, муниција, мобилни телефони, регистарске таблице и други предмети.

-У петак око 21,15 часова полицајци из Орашја ухапсили су и спровели у ПУ Зворник Л.Ш, Д.Ј. и Р.Г, сви из овог града, а за које се сумња да су 11. новембра извршили тешку крађу на подручју које оперативно покрива ПУ Орашје - наводи се у саопштењу ПУ Зворник.

Додаје се да је, на основу наредбе Општинског суда Орашје, од извршен претрес на локацијама користе ухапшени и том приликом је пронађена опојна дрога, укупне тежине 12,2 грама, те неколико комада пиштољске муниције, неколико мобилних телефона, регистарских таблица, као и других предмета који могу послужити као доказ у кривичном поступку.

-Сва сачињена документација и изузети предмети, заједно са Л.Ш., Д.Ј. и Р.Г, су предати на даље поступање полицајцима ПУ Орашје – пише у саопштењу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана