Претреси на 19 локација у Какњу, те Илијашу и Бихаћу

Срна
Претреси на 19 локација у Какњу, те Илијашу и Бихаћу

САРАЈЕВО - Припадници Управе полиције Министарства унутрашњих послова /МУП/ Зеничко-добојског кантона јутрос су почели претресе на 19 локација у Какњу и двије на подручју Илијаша и Бихаћа ради откривања и процесуирање осумњичених за кривична дјела неовлаштена производња и стављање у промет дроге, недозвољено држање оружја или експлозивних материја, те трговина људима.

Активности у оквиру акције "Мрежа четири" предузимају се у сарадњи и под надзором Кантоналног тужилаштва Зеничко-добојског кантона, према наредбама Кантоналног суда у Зеници, те општинских судова у Зеници и Бихаћу.

Ријеч је о наставку оперативних акција Мрежа један, два и три које су спроведене 2016, 2017. и 2019. години, саопштено је из Одсјека за односе с јавношћу, аналитику и планирање кантоналног МУП-а.

У тим акцијама извршено је на десетине претреса, већи број осумњичених лица је лишен слободе, те су пронађене и одузете значајне количине опојних средстава, нелегалног оружја, новца и осталих предмета који потичу из кривичних дјела, почињених од лица која су била мета оперативних акција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана