Преминуо тридесетшестогодишњак из Козарца

Срна
Преминуо тридесетшестогодишњак из Козарца

Бањалука - Пацијент чији су иницијали И.Б. /36/ преминуо је данас у Универзитетском клиничком центру /УКЦ/ Републике Српске у Бањалуци усљед тешких повреда, које му је у Приједору, према сумњи приједорске полиције, нанио

двадесетдвогодишњи младић чији су иницијали Н.К. Према ријечима дежурног љекара у Клиници за анестезију и интензивно лијечење Вере Газдић и главног дежурног љекара на Хирургији Зорана Алексића, пацијент И.Б, који је у УКЦ довезен у 4.45 часова санитетским возилом Опште болнице Приједор, преминуо је у 14.25 часова, саопштено је из УКЦ-а.


Приједорска полиција је раније саопштила да је ухапсила двадесетдвогодишњег младића чији су иницијали Н.К. из Приједора због сумње да је у Улици Ахмета Бабића у овом граду нанио тешке тјелесне повреде тридесетшестогодишњем И.Б. из Козарца.

Због задобијених повреда И.Б. је превезен и смјештен у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, саопштено је из Полицијске управе Приједор.

У току је криминалистичка обрада над Н.К, а полицијски службеници предузимају све мјере и радње на утврђивању околности наношења повреда.

О случају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана