Преминуо мушкарац који је пронађен са тешким повредама поред рударског насипа у Живиницама

ГС
Foto: Klix

Тридесетчетверогодишњи Едис Омазић преминуо је јуче у Универзитетском клиничком центру у Тузли, након што је са тешким тјелесним повредама и у бесвјесном стању прије неколико дана пронађен поред одлагалишта рудника Ђурђевик у живиничком насељу Живчићи.

У ноћи са 22. на 23. аугуст ове године Омазић је пронађен са тешким тјелесним повредама поред кипе рудника Ђурђевик у живиничком насељу Живчићи.

"Полицијска станица Живинице 23. августа је обавијештена од дежурног медицинара Хитне службе Дома здравља Живинице, да је указана љекарска помоћ Е.О., рођен 1988.године из Живиница, који је у бесвјесном стању довезен у њихову службу", казала гласноговорница Управе полиције МУП-а ТК Амра Капиџић.

Након проналаска, Омазић је превезен у Универзитетски клинички центар у Тузли, гдје је пет дана касније подлегао тјелесним повредама.

"Пацијент је био хоспитализиран у Клиници за анестезиологију и реаниматологију од 23. до 28. аугуста ове године, када је наступила смрт", потврђено из Универзитетског клиничког центра у Тузли.

На који начин је Омазић дошао до рудничке кипе те како су настале повреде, питања су на која би одговоре требала дати истрага. Из полиције наводе да се узрок смрти, као и све остале околности везане за овај догађај утврђују.

"Службеници Сектора криминалистичке полиције, под надзором Кантоналног тужиластва, подузимају све потребне мјере у циљу утврђивања околности под којим је дошло до повређивања Е. О. и на утврђивању тачног узрока смрти", навела је Капиџић.

У циљу истраге, из полиције тренутно нису у могућности уступити више информација, наводећи да ће по окончању истраге према тужилаштву бити упућен адекватан извјештај.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана