Преминула и трећа особа након тешке несреће код Мостара

Г.С.
Преминула и трећа особа након тешке несреће код Мостара

МОСТАР - У Кантоналној болници "Др. Сафет Мујић", на Одјелу за анестезију, реанимацију и интензивну његу синоћ је, мало прије поноћи, од посљедица стравичне саобраћајне несреће, која се јуче догодила у мјесту Грабовица, подлегла Кадира М. (60).

Жена је, како је за "Аваз" казао Мехмед Хазнадар, шеф Одјела, са изузетно тешким тјелесним повредама, у коматозном стању, довезена у ову болницу, а упркос силним напорима љекара, који су је и реанимирали, она је, нажалост, подлегла.

Подсјетимо, она се налазила у аутомобилу Опел Астра, у којем су погинули њена кћерка Јасмина О. и зет Русмир О., док су њихова дјеца, од девет и 12 година, тешко повријеђена, а хоспитализовани су у Свеучилишној клиничкој болници (СКБ) Мостар и гдје су, за сада, стабилно.

У тој болници је и возачица аудија, М.И. (20), које је, такође, учествовало у овој несрећи, а која је синоћ подвргнута оперативном захвату, након што је задобила тешке повреде.

Оба возила су ради неопходних вјештачења превезена у круг Полицијске управе Мостар, а обдукција смртно страдалих особа, по налогу дежурне кантоналне тужитељице биће урађена сутра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана