Предложен притвор осумњиченима за убиство жене у Сарајеву

GS
Предложен притвор осумњиченима за убиство жене у Сарајеву

Поступајући тужилац Тужилаштва КС предложио је Кантоналном суду у Сарајеву одређивање једномјесечног притвора осумњиченима Горану Равлићу, Леџиби Равлић, те помагачу Латифу Јашаревићу због убиства жене на Пофалићима.

Притвор је затражен због опасности од бјекства обзиром да Горан Равлић посједује држављанство Републике Хрватске.

Горан Равлић, Леџиба Равлић, те помагач Латиф Јашаревић терете се за убиство Нермине Равлић на Пофалићима, док се Горан Равлић у Тужилаштву бранио шутњом, незванично сазнаје Аваз.

Подсјећамо, убијена жена Нермина Равлић пронађена је на седмом спрату небодера у сарајевском насељу Пофалићи.

Незванично се сазнаје да је жена убијена ударцима неке мотке.

Јашаревићу се на терет ставља да је с Равлићем ишао у куповину алата и оруђа с којим су планирали да се ријеше мртвог тијела, што му је, како се незванично сазнаје, Равлић и саопштио.

Тијело жене данима је било у стану, а да је убијена сазнало се када је њена породица алармирала полицију јер им се данима није јављала. Горан је супругу Нермину дословно измасакрирао. Полицајци који су дошли на лице мјеста остали су шокирани када су затекли њено тијело, које је било скоро па непрепознатљиво, пише Аваз.

Горан Равлић и његова мајка се терете за Убиство на окрутан начин, док се помагач Латиф Јашаревић терети за непријављивање и помоћ након кривичног дјела.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана