Предао се осумњичени за убиство у Зворнику

Јасмина Салопек
Предао се осумњичени за убиство у Зворнику

ЗВОРНИК - Горан Бојић, којег сумњиче да је у Зворнику хицима из пиштоља усмртио Боришу Беатовића из Брањева и ранио Горана П. предао се полицији, сазнаје "Глас Српске".

Убиство је почињено  у петак увече у кафе - кладионици  "Центар" у селу Трновица код Зворника, а свему је прво претходила свађа и туча у којој су повријеђени Срђан М. и Младен С.

Након обрачуна, повријеђени Горан П. и Срђан М. су превезени у болницу у Зворнику гдје им указана помоћ. Горан је задобио устрелну рану лијевог бока, а Срђан потрес мозга и пукла му је лобања.

Према ранијим незваничним информацијама, до сукоба је наводно  дошло због ранијих размирица између Беатовића и Бојића.

Према тадашњим причама свједока, ту вече су  Беатовић и његово друштво дошли у кладионицу "Центар" гдје је Бојић организовао забаву за супругу и пекао прасе.

Извор близак истрази је појаснио да је  у неком моменту дошло  до сукоба и туче, а затим је Бојић узео пиштољ из шанка и пуцао на особе које су га напале након чега је и побјегао.

Припадници Полицијске управе Зворник ухапсили су 16. октобра М.Ц. из Зворника, због сумње да је починило кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела, а Општински суд у Зворнику је овом лицу одредидио притвор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана