Пред полицијом са дисплеја телефона шмркао кокаин

Срна
Пред полицијом са дисплеја телефона шмркао кокаин

БАЊАЛУКА - Полицијски службеници Полицијске управе Бањалука пронашли су код лица С.В. врећицу у којој се налазио кокаин, укупне тежине 0,38 грама.

Како се наводи у саопштењу, током легитмисања 1. маја ове године, лице С.В. је добровољно предао наведену врећицу, а на основу издане наредбе Основног суда у Бањалуци извршен је претрес стана и других просторија које користи лице С.У, а након документовања свих чињеница, Окружном јавном тужилаштву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

Бањалучки полицијски службеници су истог дана, вршећи редовне послове, око 2.30 часова уочили да лице М.П, који је држављанин Србије, са дисплеја телефона увлачи кроз нос кокаин.

Именовано лице лишено је слободе и уручен је прекршајни налог.

Током наведеног дана, слободе је лишено лице С.С. које се претходно дало у бијег након што је уочио полицијске службенике, игноришући издато наређење.

Након што је С.С. сустигнут и лишен слободе, код њега је пронађена пе-ве-це врећица у којој су се налазила 10,63 грама марихуане која је одузета, а након извршеног спровођења у службене просторије, лицу С.С. је уручен прекршајни налог због почињеног прекршаја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана